Pozvánka na Hurban market

Keď si človek namaľuje niekoľko obrazov pre radosť a zrazu ich nie je kam umiestňovať, zistí, že by mohol zopár z nich predať. A táto myšlienka napadla aj mňa. Nedala mi pokoja a preto som sa rozhodla zistiť, kde všade môžem ponúknuť moje obrazy. Okrem internetových obchodov či vlastného blogu (ktorý práve teraz čítate), si môžete moje výtvory pozrieť nielen v časti portfólio, ale budúci týždeň aj na handmade trhu.

 

 

A práve jeden takýto handmade trh, čiže trh s vlastnoručne vyrobenými výrobkami, môžete zažiť o týždeň. Bude to prvý ročník, tak si nenechajte ujsť túto novinku a spoznať veľa šikovných ľudí.

A keď sa rozhodnete, že chcete niekoho potešiť (možno aj seba) nejakým pekným obrazom alebo obrázkom, budeme radi keď si prídete osobne prezrieť našu ponuku. Bude rozšírená o ďalšie krásne výtvory, ktoré nie sú ešte uverejnené na tejto stránke.

Týmto Vás srdečne pozývame na prvý ročník podujatia: Hurban market, ktorý sa uskutoční 22.9.2019 (nedeľa) v Hurbanove na Námestí Dr. M. Thege Konkolyho (áno, to je to mesto na juhu Slovenska, kde je vždy najteplejšie a áno, je tu aj hvezdáreň). V prípade nepriaznivého počasia sa trh bude konať v Dome kultúry v Hurbanove.

Tešíme sa na Vás a vidíme sa v stánku s obrazmi. Viac info o podujatí na fb stránke: Hurban market.